Linzensoep met lamsvlees
soep-voor-gambia-bossink

Soep voor Gambia

Linzensoep met lamsvlees

Tonny Bossink is met zijn stichting TORIBO bezig met projecten in Gambia. Dit land is één van de armste landen van Afrika, met bijna geen economie. Tonny zet en ondersteund daar projecten op. Een van die projecten is een groentetuin van  ± 2 hectare groot. De put die zich daar bevond was te ondiep om de gehele groente tuin van water te voorzien. Nu is daar een put van 20 meter diep gegraven, met de naam: “Bauke’s Well”. Zo is er genoeg water om de planten te laten groeien. Hier leven nu ongeveer 35 gezinnen van. Op deze manier worden mensen geholpen die bijna niets hebben.

Tegenwoordig verzameld Tonny ook gereedschap in en zorgt ervoor dat deze verdeeld wordt onder mensen die een vak willen leren of geen gereedschap hebben, om zo de bevolking te stimuleren een vak uit te oefenen en geld te verdienen voor de eerste levensbehoeften.

2 keer per jaar bezoekt Tonnie Bossink Gambia om deze projecten te ondersteunen.

Hoe kunt u helpen? Door bij ons linzensoep te kopen, komt deze opbrengsten hiervan geheel ten goede aan de projecten in Gambia!
Ook kunt u contact op nemen met Tonny wanneer u gereedschappen heeft en deze een 2e toekomst wilt bieden of een donatie wilt geven.

Telefoonnummer: 0611415903
e-mail: toribo954@gmail.com
facebook: Toribo stichting (https://www.facebook.com/toribo.stichting)