We zijn op afspraak geopend van dinsdag tot en met zaterdag

Publicaties En Recepten

‘Lekker Twente’ lamsvlees recepten in de Tubantia

Peter Leferink – Winnaar masterchef 2011 Tubantia

Willem Dankers – Restaurant Dorset in Borne

Michel van riswijk – Landhuishotel/restaurant De Bloemenbeek in de Lutte

Jelle Wagenaar – Het seminar Zenderen

Publicaties

Interviews met lamsvleesspecialist Bauke Bossink

Interview met Bauke Bossink in de Tubantia

,Ik was als jongetje al gek van schapen. Mijn vader had ze, en dan kwam er wel eens een moederloos lammetje in de keuken, prachtig. Ik wist altijd al dat ik boer wilde worden, en verder zou gaan met de schapen. Ik ben naar Australië en Nieuw-Zeeland geweest om alles te leren, bijvoorbeeld hoe je met een hond moet werken. Maar toen lekker weer naar Twente….

Interview in de Tubantia over het lamsvlees van Bossink

‘Natuur zijn gang laten gaan’

Online lamsvlees bestellen van lammeren die in de Twentse natuur hebben geleefd. Met dit concept bestormt schapenhouder en lamsvleesspecialist Bauke Bossink de markt voor particulieren, restaurants en slagers die op zoek zijn naar een bijzonder stukje lamsvlees. “Waarom zou je het van ver halen als het lekkerste lamsvlees uit Nederland komt?”