Lamsvlees bestellen en leveren

Wij verzenden 2 keer per week onze bestellingen. Geaccepteerde bestellingen voor Woensdag 10.00 uur en donderdag 10.00 uur worden respectievelijk diezelfde dag opgehaald door bezorgdienst PostNL en de volgende dag uitgeleverd. Bestellingen na donderdag 10.00 uur worden die week erop verzonden.

 

U krijgt op de dag van leveren vroeg in de ochtend tussen rond 06.00 uur een mail met een track and tracecode. Deze heeft een tijdvenster van maximaal 1.5 uur. Kijk ook in de spam box van uw e-mail.

Bij een bestelling van een vers heel of half lam wordt deze op vrijdag of zaterdag geleverd. Wanneer dit niet voorradig is zal deze uitgeleverd worden in de volgende week.

Betalen

Uw bestelling is definitief wanneer via IDEAL de betaling succesvol is verlopen. Ook is het mogelijk om via e-mail uw bestelling door te geven. De betaling kun je doen o.v.v. je naam en het bestelnummer dat je via mail van mij ontvangt nadat je je bestelling hebt geplaatst. Direct na je betaling ga ik verzenden.

Verpakken en verzenden

Lamsvleesspecialist Bossink verzend haar producten per portie vers of ingevroren. PostNL levert onze producten maar 1 keer bij u aan. Zorg dat u of iemand anders thuis is om het pakket aan te nemen. Bij afwezigheid kan het zijn dat het voor de deur gelegd wordt of bij de buren zal worden afgeleverd. Mocht het tijdstip van bezorging niet uitkomen, kunt u dit zelf aanpassen bij PostNL

Kosten voor verzending

Nederland

Bestellingen vanaf € 200,- worden gratis bij u thuisbezorgd!

Bestelwaarde Verzendkosten
€ 0 tot € 49,99 € 22,50 per pakket
€ 50,00 tot € 159,99 € 14,95 per pakket
€ 160,00 tot € 199,99 € 9,95 per pakket
€ 200,- of meer Gratis verzenden

 

België

Verzending naar België is op dit moment niet mogelijk

 

Zie tabel hieronder voor de normale reguliere bestel en leverdagen.

Afhalen

U kunt uw bestelling op afspraak komen afhalen op de boerderij/slagerij aan de Nijstadweg in Weerselo. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te komen halen op de streekmarkt in Delden waar ik aanwezig ben.

Zou u graag uw bestelling willen afhalen bij ons op de boerderij? Dan kunt u op afspraak langs komen en is het niet verplicht via de webshop een bestelling te plaatsen.

Horeca, evenementen en (keur)slagerijen

Voor horeca en (keur)slagerijen en wederverkopers maken we graag in overleg maatgerichte afspraken. Voor spoedbestelling geldt altijd eerst telefonisch overleg: 06 20 71 86 64.

Lamsvlees bossink
Besteldag Verwachte leverdag
Maandag Donderdag tussen 8:00 uur en 18:00 uur
Dinsdag
Woensdag voor 10:00 uur
Donderdag voor 10:00 uur Vrijdag tussen 8:00 uur en 18:00 uur
Vrijdag De volgende week op Donderdag tussen 8:00 uur en 18:00 uur
Zaterdag
Zondag