Lamsvlees bestellen en leveren

Geaccepteerde bestellingen worden elke woensdag en donderdag aangeboden bij bezorgdienst Redjepakketje. Dit is een betrouwbare service voor versproducten. U ontvangt dan tussen 13.00 uur en 17.00 uur (op de leverdag zelf) een Track&Trace code. Kijk ook in de spam box van uw e-mail.

Bij een bestelling van een vers heel of half lam wordt deze op donderdag of vrijdag geleverd. Wanneer dit niet voorradig is zal deze uitgeleverd worden in de volgende week.

Betalen

Uw bestelling is definitief wanneer via IDEAL de betaling succesvol is verlopen. Ook is het mogelijk om via e-mail uw bestelling door te geven. De betaling kun je doen o.v.v. je naam en het bestelnummer dat je via mail van mij ontvangt nadat je je bestelling hebt geplaatst. Direct na je betaling ga ik verzenden.

Verpakken en verzenden

Lamsvleesspecialist Bossink verzend haar producten per portie gevacumeerd en ingevroren in gekoelde tempex boxen met herbruikbaar Dry Ice Packs. Hierdoor blijft de product temperatuur tenminste 35 uur lager dan 5ºC. Gekoeld bewaard (4ºC ) rijpt het vacuüm verpakte vlees na, wat de smaak ten goede komt.

Kosten voor verzending

Nederland

Voor verzendingen tot 10 kg inclusief tempex box verpakking rekenen wij € 9,95,-

Bestellingen vanaf € 150,- worden gratis bij u thuisbezorgd!

België

Voor verzendingen tot 10 kg inclusief tempex box verpakking rekenen wij € 14,95,- ongeacht bestelgrootte.

Afhalen

U kunt uw bestelling op afspraak komen afhalen op de boerderij/slagerij aan de Nijstadweg in Weerselo. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te komen halen op de streekmarkt in Delden of Baarn waar ik aanwezig ben.

Zou u graag uw bestelling willen afhalen bij ons op de boerderij? Dan kunt u op afspraak langs komen en is het niet verplicht via de webshop een bestelling te plaatsen.

Horeca, evenementen en (keur)slagerijen

Voor horeca en (keur)slagerijen en wederverkopers maken we graag in overleg maatgerichte afspraken. Voor spoedbestelling geldt altijd eerst telefonisch overleg: 06 20 71 86 64.

Lamsvlees bossink
Besteldag Verwachte leverdag
Maandag Woensdagavond tussen 17:00 uur en 22:30 uur
Dinsdag voor 23:59
Woensdag voor 23:59 uur Donderdagavond tussen 17:00 uur en 22:30 uur
Donderdag Vrijdagavond tussen 17:00 uur en 22:30 uur
Vrijdag De volgende week op woensdagavond tussen 17:00 uur en 22:30 uur
Zaterdag
Zondag