Lamsvlees bestellen en leveren

Levering Kerstdagen

Zie tabel onderaan de pagina.
Uiterste besteldag: donderdag 22-12-2022 08.30 uur worden vrijdag 23-12-2022 uitgeleverd. Bestellingen bedoeld voor de kerst na Donderdag 22-12-2022 08.30 uur kunnen uitsluitend afgehaald worden.

Geaccepteerde bestellingen worden elke woensdag, donderdag en vrijdag aangeboden bij bezorgdienst Multi Vers. Multi Vers levert uw goederen in de juiste condities. Dit wordt keurig bijgehouden door middel van temperatuurregistraties en periodieke controles op hygiëne op basis van HACCP norm.

 

 

De goederen worden bevroren opgehaald en deze zullen ook in de overslag in de vriezer staan. U krijgt op de dag van leveren vroeg in de ochtend tussen 5.30 en 6 uur een mail met een track and trace. Deze heeft een tijdvenster van maximaal 1.5 uur. Kijk ook in de spam box van uw e-mail.

Bij een bestelling van een vers heel of half lam wordt deze op donderdag of vrijdag geleverd. Wanneer dit niet voorradig is zal deze uitgeleverd worden in de volgende week.

Betalen

Uw bestelling is definitief wanneer via IDEAL de betaling succesvol is verlopen. Ook is het mogelijk om via e-mail uw bestelling door te geven. De betaling kun je doen o.v.v. je naam en het bestelnummer dat je via mail van mij ontvangt nadat je je bestelling hebt geplaatst. Direct na je betaling ga ik verzenden.

Verpakken en verzenden

Lamsvleesspecialist Bossink verzend haar producten per portie vers of ingevroren. Overslag en transport vindt geconditioneerd op de juiste wijze plaats door het bedrijf Multi-vers. Zowel gekoeld als diepvries is Multi-vers een gecertificeerd en erkend bedrijf. Hierdoor blijven de producten altijd op de juiste temperatuur.

Kosten voor verzending

Nederland

Voor verzendingen tot 10 kg rekenen wij € 12,50

Bestellingen vanaf € 150,- worden gratis bij u thuisbezorgd!

Bestelwaarde Verzendkosten
€ 0 tot € 149,99 € 12,50 per pakket
€ 150,- of meer Gratis verzenden

 

België

Voor verzendingen naar Belgie rekenen wij € 24,75 ongeacht bestelgrootte. Levering kan alleen naar postcodes 2000-3000-9000.

Afhalen

U kunt uw bestelling op afspraak komen afhalen op de boerderij/slagerij aan de Nijstadweg in Weerselo. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te komen halen op de streekmarkt in Delden waar ik aanwezig ben.

Zou u graag uw bestelling willen afhalen bij ons op de boerderij? Dan kunt u op afspraak langs komen en is het niet verplicht via de webshop een bestelling te plaatsen.

Horeca, evenementen en (keur)slagerijen

Voor horeca en (keur)slagerijen en wederverkopers maken we graag in overleg maatgerichte afspraken. Voor spoedbestelling geldt altijd eerst telefonisch overleg: 06 20 71 86 64.

Lamsvlees bossink
Besteldag Verwachte leverdag
Maandag Vrijdag tussen 8:00 uur en 18:00 uur
Dinsdag
Woensdag en Donderdag voor 10:00 uur
Vrijdag voor 09:00 uur Zaterdag tussen 8:00 uur en 18:00 uur
De volgende week op donderdag tussen 8:00 uur en 18:00 uur
Zaterdag
Zondag