Lamsvlees bestellen en leveren

Speciaal voor de Kerstdagen verzenden wij 3 keer per week onze bestellingen. Geaccepteerde bestellingen voor Woensdag 09.00 uur, donderdag 09.00 uur en vrijdag 09.00 uur worden respectievelijk diezelfde dag opgehaald door bezorgdienst Multi Vers en de volgende dag uitgeleverd. Bestellingen na vrijdag 09.00 uur worden die week erop verzonden. Multi Vers levert uw goederen in de juiste condities. Dit wordt keurig bijgehouden door middel van temperatuurregistraties en periodieke controles op hygiëne op basis van HACCP norm.

 

 

De goederen worden bevroren opgehaald en deze zullen ook in de overslag in de vriezer staan. U krijgt op de dag van leveren vroeg in de ochtend tussen rond 06.00 uur een mail met een track and tracecode. Deze heeft een tijdvenster van maximaal 1.5 uur. Kijk ook in de spam box van uw e-mail.

Bij een bestelling van een vers heel of half lam wordt deze op vrijdag of zaterdag geleverd. Wanneer dit niet voorradig is zal deze uitgeleverd worden in de volgende week.

Betalen

Uw bestelling is definitief wanneer via IDEAL de betaling succesvol is verlopen. Ook is het mogelijk om via e-mail uw bestelling door te geven. De betaling kun je doen o.v.v. je naam en het bestelnummer dat je via mail van mij ontvangt nadat je je bestelling hebt geplaatst. Direct na je betaling ga ik verzenden.

Verpakken en verzenden

Lamsvleesspecialist Bossink verzend haar producten per portie vers of ingevroren. Overslag en transport vindt geconditioneerd op de juiste wijze plaats door het bedrijf Multi-vers. Zowel gekoeld als diepvries is Multi-vers een gecertificeerd en erkend bedrijf. Hierdoor blijven de producten altijd op de juiste temperatuur. Multi vers levert onze producten maar 1 keer bij u aan. Zorg dat u of iemand anders thuis is om het pakket aan te nemen. Bij afwezigheid kan het zijn dat het voor de deur gelegd wordt of bij de buren zal worden afgeleverd.

Kosten voor verzending

Nederland

Voor verzendingen tot 10 kg rekenen wij € 12,50

Bestellingen vanaf € 160,- worden gratis bij u thuisbezorgd!

Bestelwaarde Verzendkosten
€ 0 tot € 159,99 € 12,50 per pakket
€ 160,- of meer Gratis verzenden

 

België

Voor verzendingen naar Belgie rekenen wij € 24,75 ongeacht bestelgrootte. Levering kan alleen naar postcodes 2000-3000-9000.

 

Zie tabel hieronder voor de normale reguliere bestel en leverdagen.

Afhalen

U kunt uw bestelling op afspraak komen afhalen op de boerderij/slagerij aan de Nijstadweg in Weerselo. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te komen halen op de streekmarkt in Delden waar ik aanwezig ben.

Zou u graag uw bestelling willen afhalen bij ons op de boerderij? Dan kunt u op afspraak langs komen en is het niet verplicht via de webshop een bestelling te plaatsen.

Horeca, evenementen en (keur)slagerijen

Voor horeca en (keur)slagerijen en wederverkopers maken we graag in overleg maatgerichte afspraken. Voor spoedbestelling geldt altijd eerst telefonisch overleg: 06 20 71 86 64.

Lamsvlees bossink
Besteldag Verwachte leverdag
Maandag Vrijdag tussen 8:00 uur en 18:00 uur
Dinsdag
Woensdag en Donderdag voor 10:00 uur
Vrijdag voor 09:00 uur Zaterdag tussen 8:00 uur en 18:00 uur
De volgende week op donderdag tussen 8:00 uur en 18:00 uur
Zaterdag
Zondag